Sulje
Eikö kirjautuminen vieläkään onnistu? Unohditko tilisi käyttäjänimen?

Teollisuus

Jaa

Jaa sähköpostilla


Jaa:
Lisää +
Pidä minut ajantasalla

Päivitykset sähköpostilla

Lisää

Nykymaailmassa valmistusta ohjaavat tietokoneet ja älykkäät järjestelmät. Jo useamman vuosikymmenien ajan tuotannosta on tullut yhä automatisoidumpaa ohjelmistojen määrän lisääntyessä koko ajan. Tämä koskee niin paperiteollisuutta, metalliteollisuutta kuin kemikaali- ja prosessiteollisuutta.

Älykkyyden ja automaation lisääntyessä nousevat esiin vaatimukset laitosten, järjestelmien ja verkkojen turvallisuudelle. Pitkälle automatisoidut tuotantolinjat vaativat korkeatasoisen automaatioverkon, jota pystytään valvomaan jatkuvasti ja joka pystytään suojaamaan kyberhyökkäyksiltä. Laitosten henkilökunnan vähentyessä turvallisuuden ja toiminnan jatkuvuuden varmistaminen edellyttää myös tuotantoalueiden ja -tilojen fyysistä suojaamista ja henkilöstöresurssien toiminnan optimointia.

Combitech toimittaa teollisuuden tarpeisiin soveltuvia kyberturvallisuusratkaisuja. Kattavan tilannekuvan luonti sekä fyysisestä, että tietoteknisestä ympäristöstä mahdollistaa korkean suojauksen tason sekä nopean reagoinnin turvallisuuspoikkeamiin.

Referenssit
Liittyvät palvelut ja konseptit
i2

i2 luo datasta merkityksellistä tietoa.

Combitech Security Intelligence Platform

CSIP on kattava kokonaisuus organisaatioiden tietoverkkojen valvontaan ja...

Ota yhteys Combitechiin
Jouni Jääskeläinen Myyntijohtaja
Puhelin: +358 40 585 3063
© 2014 Combitech Oy. ALL RIGHTS RESERVED.
   | Tulosta