Sulje
Eikö kirjautuminen vieläkään onnistu? Unohditko tilisi käyttäjänimen?

Toimialat

Jaa

Jaa sähköpostilla


Jaa:
Lisää +
Pidä minut ajantasalla

Päivitykset sähköpostilla

Lisää

Tarjoamme osaamistamme turvallisuuden ja puolustuksen järjestelmäkehitykseen sekä konsultointiin: aina projektien vaatimusmäärittelystä kehitykseen, testaukseen ja koulutukseen. Toimimme asiakkaidemme pitkäaikaisena kumppanina.

Osaamisemme perustuu jo yli 30 vuotta kestäneeseen pitkäaikaiseen yhteistyöhön Puolustusvoimien kanssa. Toimimme myös aktiivisesti erilaisissa yhteistyöfoorumeissa kehittämässä suomalaista turvallisuus- ja puolustusteollisuutta.

Innostunut asenteemme, ketterä toimintatapamme ja huippuosaamisemme teknologioista, prosesseista sekä vaatimustenhallinnasta varmistavat lopputuloksen laadun sekä budjettien ja aikataulujen pitävyyden projektissa kuin projektissa. 

Toimialat
Julkinen sektori Combitechilla on pitkä ja mittava kokemus julkisen sektorin hankkeista yli 50 ajalta Ruotsissa, Norjassa ja EU:n alueella.
Teollisuus Toimitamme teollisuuden tarpeisiin soveltuvia kommunikaatio- ja turvallisuusratkaisuja.
Energia Combitech toimittaa energiateollisuuden tarpeisiin soveltuvia kommunikaatio- ja turvallisuusratkaisuja.
Puolustus Rakennamme yhteistyössä Puolustusvoimien kanssa aikaansa edellä olevia, viimeisimpiä teknologioita hyödyntäviä, johtamisen, tiedustelun ja elektronisen sodankäynnin järjestelmiä.
© 2014 Combitech Oy. ALL RIGHTS RESERVED.
   | Tulosta