Sulje
Eikö kirjautuminen vieläkään onnistu? Unohditko tilisi käyttäjänimen?

Combitech Security Intelligence Platform

Jaa

Jaa sähköpostilla


Jaa:
Lisää +
Pidä minut ajantasalla

Päivitykset sähköpostilla

Lisää

Combitech Security Intelligence Platform (CSIP)
 

Reaaliaikainen tilannetietoisuus oman IT-ympäristön tilasta helpottaa päätöksentekoa, nopeuttaa poikkeamatilanteiden ratkaisuaikoja ja mahdollistaa aivan uudenlaisen automaattisen tapahtumien valvonnan. 

Combitechin Security Intelligence Platform (CSIP) tarjoaa palveluna kehittyneen ja älykkään ratkaisun ympäristönne tietoturvavalvontaan.

Ratkaisumme teknologisena alustana toimii IBM QRadar. QRadar tarjoaa valvonnan ja reagoinnin tueksi kattavan tilannekuvan, joka perustuu lokien sekä verkkoaktiiviteettien valvontaan. Lisäksi ratkaisussa on kattavat ominaisuudet riskien ja haavoittuvuuksien hallintaan sekä forensiikkaan. QRadar integroituu myös pilveen, tietokantoihin sekä päätelaitteisiin ja laajenee valvontatarpeenne mukaan.

Palvelumme avulla SIP-ratkaisun käyttönotto sujuu helposti ja nopeasti. Asennamme, konfiguroimme ja koulutamme ratkaisun valmiina käyttöönne. Näin ollen voitte huoletta unohtaa ongelmat tekniikan kanssa ja keskittyä olennaiseen eli tietoturvan valvontaan sekä poikkeamatilanteiden ratkaisuun. Käytössänne on pääsy Combitechin ServiceDesk -järjestelmään, jonka kautta voidaan luoda tukipyyntöjä järjestelmän ylläpitoon liittyen. Koulutuetut ja sertifioidut asiantuntijamme tukevat teitä kaikissa ongelmatilanteissa.

Referenssit
Turun kaupunki - CSIP TestDrive

Turun ICT-ympäristön turvallisuus hallintaan

Energia-alan toimija - CSIP

Combitech toteutti yhdessä merkittävän energia-alan toimijan kanssa...

Liittyvät palvelut ja konseptit
Turvallisuuden hallinta

Rakennamme yhdessä turvallisuuden prosessit ja toimintatavat.

Ota yhteys Combitechiin
Jouni Jääskeläinen Myyntijohtaja
Puhelin: +358 40 585 3063
© 2014 Combitech Oy. ALL RIGHTS RESERVED.
   | Tulosta