Sulje
Eikö kirjautuminen vieläkään onnistu? Unohditko tilisi käyttäjänimen?

Turvallisuus

Jaa

Jaa sähköpostilla


Jaa:
Lisää +
Pidä minut ajantasalla

Päivitykset sähköpostilla

Lisää

Kuinka usein olet todella varma jostakin? Siitä että oikea henkilö saa oikean tiedon? Tai siitä että verkkosi toimii kuten pitää ja toimintaympäristösi on häiriötön? Että olet valmistautunut kun odottamaton tapahtuu?

Me Combitechilla olemme varmoja, että turvallisuudessa on tullut merkittävä kilpailuetu nykyisessä toimintaympäristössä ja että sen merkittävyys kasvaa päivä päivältä. Siksi me olemme sitoutuneita ratkaisemaan yhteiskunnan ja organisaatioiden turvallisuushaasteet.

Turvallisuus on jatkuvaa tekemistä, joka koostuu pienistä palasista. Nämä palaset ovat toimintamalleja, prosesseja, järjestelmiä sekä palveluita, jotka nivoutuessaan yhteen organisaation jokapäiväiseen toimintaan mahdollistavat turvallisen toiminnan ja lisäävät tehokkuutta.

Tarjoomamme koostuu konsultoinnista, järjestelmistä ja ratkaisuista. Konsultoinnin avulla selvitämme turvallisuustilanteen, luomme systemaattisen kehityssuunnitelman ja löydämme kehitystehtävät ja ratkaisut, joiden avulla saavutetaan asetetut tavoitteet. Ratkaisuissa hyödynnämme omaa turvallisuus- ja ohjelmisto-osaamistamme sekä tarkoin valittujen kumppaniemme tuotteita.

Innostunut asenteemme ja huippuosaamisemme turvallisuuden teknologioista, prosesseista sekä vaatimustenhallinnasta varmistavat lopputuloksen laadun sekä budjettien ja aikataulujen pitävyyden projektissa kuin projektissa.

Turvallisuus
Fyysinen turvallisuus Tarjoamme ratkaisut tilojen, alueiden ja toiminnan turvaamiseen.
Turvallisuuden hallinta Rakennamme yhdessä turvallisuuden prosessit ja toimintatavat.
© 2014 Combitech Oy. ALL RIGHTS RESERVED.
   | Tulosta