Sulje
Eikö kirjautuminen vieläkään onnistu? Unohditko tilisi käyttäjänimen?

Ohjelmistokehitys

Jaa

Jaa sähköpostilla


Jaa:
Lisää +
Pidä minut ajantasalla

Päivitykset sähköpostilla

Lisää

Olemme sinun luotettava ohjelmistokehityskumppani

 

Kokemuksemme ohjelmistokehityksessä aina vaatimustenhallinnasta ja projektinhallinnasta itse koodaamiseen ja testaukseen tekevät meistä vahvan kehityskumppanin vaativimmissakin kehitysprojekteissa.

Omat turvalliset kehitysympäristömme ja tietämyksemme ohjelmistokehitysprosesseista sekä ketteristä menetelmistä antavat meille valmiuden toteuttaa ohjelmistokehitystä korkeammankin turvaluokituksen projekteihin (KATAKRI STII, STIII, STIV)

Arkkitehtuuri
Pyrimme kehityksessä tekemään mahdollisimman alustariippumattomia ratkaisuja, jotka hyödyntävät uudelleenkäytettäviä komponentteja. Hyödynnämme myös avoimen lähdekoodin OS-komponentteja, joiden tietoturvallisuus on usein testatusti korkealla tasolla.  Suunnittelemme ratkaisuiden arkkitehtuurin palvelulähtöisesti ja siten, että laajennettavuus ja integroitavuus säilyy korkeana.

Menetelmät
Ohjelmistokehityksen menetelminä hyödynnämme asiakaslähtöistä ketterää kehitystä ja agile-menetelmiä (SCRUM). Suoritamme jatkuvaa integraatiota ja testausta ja näin varmistamme lopputuloksen korkean laadun ja virheettömyyden. Seuraamme vaatimuksien täyttymistä ja todennamme sen läpi ohjelmistotuotantoprosessin.

Asiakaslähtöisyys
Toteutamme ohjelmistokehitystä aina ketterästi ja asiakaslähtöisesti. Tämä tarkoittaa että tarjoamme varhaiset prototyypit asiakkaillemme aitoon koekäyttöön ja parannamme nopeasti saadun palautteen perusteella. Panostamme ohjelmistojemme helppokäyttöisyyteen sekä käyttäjäkeskeiseen suunnitteluun. Pyrimme jopa osallistasmaan asiakkaan loppukäyttäjät käyttöliittymän suunnitteluun. Meille lopputuloksen laatu ja 100% asiakastyytyväisyys ovat kunnia-asia.

Referenssit
Liittyvät palvelut ja konseptit
Järjestelmäratkaisut

Integraatio, räätälöinti ja tuki.

Ota yhteys Combitechiin
Jouni Jääskeläinen Myyntijohtaja
Puhelin: +358 40 585 3063
© 2014 Combitech Oy. ALL RIGHTS RESERVED.
   | Tulosta