Sulje
Eikö kirjautuminen vieläkään onnistu? Unohditko tilisi käyttäjänimen?

Järjestelmäratkaisut

Jaa

Jaa sähköpostilla


Jaa:
Lisää +
Pidä minut ajantasalla

Päivitykset sähköpostilla

Lisää

Juuri oikeanlainen ratkaisu tarpeisiisi

 

Meille on tärkeää, että asiakkaamme onnistuvat tavoitteissaan. Siksi haluamme varmistaa ratkaisuidemme korkean laadun, saumattoman käyttöönoton ja jatkuva toimivuuden.

Turvallisuuden ja puolustuksen järjestelmäratkaisut ovat ydinosaamistamme.  Suunnittelemme asiakkaillemme sopivia ratkaisuja, räätälöimme ne tarpeita vastaavaksi ja integroimme järjestelmän nykyiseen toimintaympäristöön. Lisäksi tuemme järjestelmiä koko niiden elinkaaren ajan.

Integraatio
Integroinnissa valitsemme asiakkaillemme parhaimman vaihtoehdon hyödyntämällä kattavaa tuntemustamme tuotteista, käyttöympäristöstä ja infrastruktuurista. Osaamme valita oikeat laitteet ja konfiguraatiot, sekä tiedämme miten järjestelmän rajapinnat tulee toteuttaa niin että käyttöönotto on sujuvaa.

Räätälöinti
Monesti asiakkaillamme on tiettyjä yksilöllisiä vaatimuksia, joita vastaamaan toteutamme räätälöidyn järjestelmän. Räätälöinnissä hyödynnämme laaja-alaista osaamistamme mm. tiedon visualisoinnista, tilannekuvan luomisesta, karttasovelluksista ja paikkatiedon hallinnasta sekä datan louhinnasta ja jalostamisesta.

Tuki
Tarjoamme järjestelmätoimituksiimme jatkuvaa asiantuntevaa tukea, joka on lähellä ja palvelee asiakkaitamme suomenkielellä. Ylläpidämme järjestelmiä päivittämällä niitä sopimusten mukaisesti. Lisäksi koulutamme henkilöstöä järjestelmien käyttöönotossa ja käytössä.

Referenssit
Liittyvät palvelut ja konseptit
Ohjelmistokehitys

Olemme vahva kehityskumppani vaativimmissakin kehitysprojekteissa.

Ota yhteys Combitechiin
Jouni Jääskeläinen Myyntijohtaja
Puhelin: +358 40 585 3063
© 2014 Combitech Oy. ALL RIGHTS RESERVED.
   | Tulosta